Pientalojen sähkösuunnittelu

Sähköistys on tärkeä osa toimivaa ja turvallista kotia. Toimiva ja tulevaisuudenkin tarpeet huomioon ottava sähkösuunnitelma ja sen toteutus vaikuttaa asuinmukavuuteen sekä myös asunnon arvoon. Suunnitelman teko kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen rakentamisen aloittamista. Mieleen tulleet lisäykset ja muutokset on helpompi toteuttaa ennen kaapelointeja. Jälkeenpäin saattaa harmittaa, jos kotiteatterin johdotukset unohtui vetää seinän sisään tai ilmalämpöpumpulle ei tullut tehtyä varausta.

Perussähkösuunnitelman hinta on noin 190 € + 1,9 €/m2 (alv 0%). Annamme aina kirjallisen tarjouksen kohteesta, jotta lopullinen hinta on asiakkaan tiedossa.

Sähkösuunnitelma sisältää asema-, tasopiirustuksen, keskus- ja madoituskaavion, antenni- ja datakaapeloinnin, palo- ja murtojärjestelmän sekä sähkötyöselostuksen.

Sähkötyöselostus puuttuu valitettavan usein suunnittelijoiden tarjoamista paketeista. Tämä kuitenkin sisältää tärkeää tietoa, kuinka sähköurakoitsijan tulee asennukset tehdä standardien ja talokohtaisien erikoisvaatimuksien täyttymiseksi. Myös selkeät urakkarajat ovat sähkötyöselostuksessa. Tarkka suunnitelma sujuvoittaa rakentamista joka taas laskee kustannuksia.

 

Sähkökuusisto

Uskilantie 297
37740 Haukila
VALKEAKOSKI

Parolantie 9 LH 54A
13130 HÄMEENLINNA

Ota yhteyttä

Puhelin

040 544 0621

Sähköposti

info@sahkokuusisto.fi

Sähköasennukset toteuttaa Wanajan Woima Oy

Wanajan Woima Oy hoitaa sähköasennus ja kylmälaiteasennukset Pirkanmaalla ja Hämeessä. Lue lisää Wanajan Woiman sivuilta.