Kiinteistöautomaatio

Suunnittelemme kohteisiimme asiakkaan toiveiden mukaisen automaatiojärjestelmän. Järjestelmät voidaan karkeasti jakaa kolmeen eri luokaan:

 

1. Perinteinen kotiautomaatio

Perinteinen kotiautomaatio pitää sisällään esimerkiksi lämmityksen säätämistä termostaateilla, ulkovalaistuksen ohjausta hämärä/kellokytkimellä sekä reletoimisen kotona/pois kytkimen. Tämän kaltaiset toiminnallisuudet on helppo lisätä asuntoon jälkikäteen ilman suuria saneerauksia.

 

2. ABB Free@home

Free@home on ABB:n tarjoama kodinohjaus järjestelmä, joka on yksinkertainen ja helposti käyttäjän itsensä muokattavissa. Järjestelmästä löytyy useat hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa. Omakotitalossa järjestelmän käyttäminen lisää rakentamiskustannuksia vain noin 2%

Lisätietoa ABB:n sivuilta.

 

 

3. KNX

KNX on kansainvälinen, standardoitu ohjelmoitava automaatiojärjestelmä, johon voidaan liittää koko kiinteistön sähköiset toiminnot. Laitevalmistajia on kymmeniä, joten et ole sidottuna yhteen toimijaan. Järjestelmä sopii sekä kotitalouksiin että toimitiloihin.

Sähkökuusisto on kansainvälisesti sertifioitu KNX-partneri. Teemme KNX-järjestelmien suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

Lisätietoa KNX Finland -sivuilta.

 

 

Sähkökuusisto

Uskilantie 297
37740 Haukila
VALKEAKOSKI

Parolantie 9 LH 54A
13130 HÄMEENLINNA

Ota yhteyttä

Puhelin

040 544 0621

Sähköposti

info@sahkokuusisto.fi

Sähköasennukset toteuttaa Wanajan Woima Oy

Wanajan Woima Oy hoitaa sähköasennus ja kylmälaiteasennukset Pirkanmaalla ja Hämeessä. Lue lisää Wanajan Woiman sivuilta.